Which of the following constitutes the .NET Framework?

  1. ASP.NET Applications
  2. CLR
  3. Framework Class Library
  4. WinForm Applications
  5. Windows Services

تم إضافة السؤال من قبل Mohannad Bakbouk , Full Stack Web Developer , Almohtaseb
تاريخ النشر: 2016/10/26
Priyal Singh
من قبل Priyal Singh

.NET framework constitutes the 1.CLR2.Framework Class Library3.asp.net but not the ASP.NET Applications

Ahmed Mohamed Salah
من قبل Ahmed Mohamed Salah , Senior Web-Developer , Executive Sky Egypt

2. CLR

3. Framework Class Library

Hilal Ahmad Rather
من قبل Hilal Ahmad Rather , Software Engineer/Developer , BQE(www.bqe.com)

  1. ASP.NET Applications
  2. CLR
  3. Framework Class Library