Which of the following statements is correct about the .NET Framework?

A. .NET Framework uses DCOM for achieving language interoperability. B. .NET Framework is built on the DCOM technology. C. .NET Framework uses DCOM for making transition between managed and unmanaged code. D. .NET Framework uses DCOM for creating unmanaged applications. E. .NET Framework uses COM+ services while creating Distributed Applications.

تم إضافة السؤال من قبل Mohannad Bakbouk , Full Stack Web Developer , Almohtaseb
تاريخ النشر: 2016/10/26
Khaja Mynuddin Shaik
من قبل Khaja Mynuddin Shaik , Senior Software Developer , Source Bits Technologies Ltd

C. .NET Framework uses DCOM for making transition between managed and unmanaged code.

Babar Shahzad
من قبل Babar Shahzad , Software Development Engineer II , S&P Global Market Intelligence

 E. .NET Framework uses COM+ services while creating Distributed Applications.