Can dancing be considered a form of expressing your emotions through body language? How so?

تم إضافة السؤال من قبل Dana Qaisi , Social Media Specialist , N/A
mickey zinth regalado
من قبل mickey zinth regalado , FRONT OFFICE Team Leader , HENANN PRIME BEACH RESORT

YES YOU CAN SEE THAT THROUGH THEIR ACTIONS AND EMOTIONS THAT THEY ARE SHOWING UP.

Faheem Sajid
من قبل Faheem Sajid

yes   .... but it should be full of expression