In which of the following documents are project constraints documented?

في أي من الوثائق التالية يتم توثيق قيود المشروع؟

Project scope statement بيان نطاق المشروع

Scope management plan خطة إدارة النطاق

Requirements documentation توثيق المتطلبات

Requirements management plan خطة إدارة المتطلبات

International trainer ENG . Hassan Shalaby

تم إضافة السؤال من قبل hassan shalaby , اخصائي تسويق ومبيعات، ومدرب مهارات معتمد من جامعة نوتنجهام بالمملكة المتحدة وجامعة عين شمس بالقاهرة , Galal Al , Sharif _Trading
تاريخ النشر: 2017/01/03
Yahya Bah
من قبل Yahya Bah , Principal & Marketing Consultant , International Community

Project scope statement is a source of project constraints documentation.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

I will go for project scope statement

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you for invitation & necessary information.

Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thanks for the invitation. My answer is "Project scope statement"

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

"Project scope statement

Thanks for the invitation