Heard tmg 2010 will not work on layer 2 , still is there any filters available for mac binding?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/05
Ahmed Elsayed
من قبل Ahmed Elsayed , Senior System Administrator , bibliotheca alexandrina

No way , TMG2010 is a layer3 firewall , no other way for TMG to filter based on MAC addressess .. you could try isaScript but i do not recommend so ..