How to obtain a commercial trade license in Middle east / gulf ? What are documents and steps involve in it ?

To get Import and Export trade licence in Gulf or Middle east

تم إضافة السؤال من قبل Shaik Alavudeen Amanullah , Business Development & Operation Executive , Saadi Saad Al Harbi & Partners Company
تاريخ النشر: 2017/05/05
Suraj Abraham
من قبل Suraj Abraham , GM - Sales & Marketing , Kora Trading & Contracting Co., Doha, Qatar

You got to visit to Municipality, Chamber of commerce, Civil Defence and other Govt. Offices.

TARIG BABIKER AL AMIN
من قبل TARIG BABIKER AL AMIN , Head of Planning and Studies Unit , Sudanese Free Zones and Markets Co.

Thanks for invite , go to this website and you can find more

https://www.abudhabi.ae/portal/public/en/business/business-startup-and-operationalisation-topic/commercial-licensing