These diagrams rank-order factors for corrective action by frequency of occurrence. They are also a type of histogram?

A. Control charts

B. Scatter diagrams

C. Pareto charts

D. Process flowcharts

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/07/28
Walid Hassan Sayed Mohamed Shalaby Shalaby
من قبل Walid Hassan Sayed Mohamed Shalaby Shalaby , Part Time IT Manager and Web Developer , MechaTronics

the messages with the same IP address class.

i.e the IP adressess of the same class

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: C

Explanation: Pareto charts rank-order important factors for corrective action by frequency of occurrence