Which ensures that project objectives are met by monitoring and measuring progress and taking corrective action when necessary?

A. Controlling process

B. Control logs

C. Project chart

D. Project controls

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/07/28
Nasir Iqbal
من قبل Nasir Iqbal , Access to Finance Manager , Pakistan Poverty Alleviation Fund

Monitoring of an ongoing project helps in gauging the qualities of out put of activities/intervention ongoing/completed

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

In my opinion option#A -------------