By using Project Risk Management techniques, project managers can develop strategies that do all but which of the following?

A. eliminate project risks

B. provide a rational basis for better decision making

C. identify risks, their impact(s), and any appropriate responses

D. None of the other alternatives apply

E. Significantly reduce project risks

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/11/03
SHEKH RABIL
من قبل SHEKH RABIL , former chef de partie , saudi arabian trading company

B.

PROVIDE A RATIONAL BASIC FOR BETTER DECISION MAKING.

harish kumar
من قبل harish kumar , Customer Service Officer , icici bank

MAKE PLANING FOR FUTURE TO SECURE YOUR INVESTMENT IN EVERY ASPECT IN SENCE OF INVESTMENT , STORAGE OF STOCK , RECOVERING CASH ON TIME , MAKE STRATEGY TO COMPITE YOUR COMPITATIORS .

Ahmed Othman
من قبل Ahmed Othman , Telecoms Project Manager , SabaFon Company for Mobile Telephony

A. eliminate project risks

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. eliminate project risks ---------------