You are in process of identifying and documenting project risks. You are using various information gathering techniques to identify ?

the project risks. All of the following are information gathering techniques EXCEPT: A. Diagramming techniques B. SWOT analysis C. Delphi techniques D. Interviewing E. Root cause identification

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/05/01
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Diagramming techniques -----------------