The opening stock and closing stock are rs 33000and rs17000 respectively. What is the average stock?

تم إضافة السؤال من قبل delli ganesh
Bilal Noor
من قبل Bilal Noor , Senior Accountant , Ibrize Al Sharq

AVERAGE STOCK =  (OPENING STOCK+CLOSING STOCK/2)

  AVERAGE STOCK =                                33,000+17,000/2

AVERAGE STOCK =    25,000.00

Nazaf Najeeb Akkarakkaran
من قبل Nazaf Najeeb Akkarakkaran , Accountant , Sky Gold & Diamonds

Average stock = (opening stock +Closing stock)/2

                     = (33000+17000)/2

                     =25000

MOHAMMED ABDUL TAUSIF ANSARI
من قبل MOHAMMED ABDUL TAUSIF ANSARI , Sr accountant , Art fertility Clinics LLC

Opening Stock = 33,000

Closing Stock=    17,000

____________________

Opeing Stock / Closing Stock = Average Stock

33,000 / 17,000 = 25,000/-