What level of corporate transparency do marketers need to have in order to advertise on this digital medium?

تم إضافة السؤال من قبل Melroy Lopes , Digital Marketing Manager , Novo Cinemas
تاريخ النشر: 2013/10/23
Subhranshu Ganguly
من قبل Subhranshu Ganguly , Quality Analyst. , WIPRO

There should be full transparancy. The unofficial grapevine is very powerful nowadays. Empowered by the social media. If you are not trnsparent no one will belive you.