What is the best way to read a larg book ?

تم إضافة السؤال من قبل Islam Ahmed shehata abas , مدون , شركة جوجل
تاريخ النشر: 2018/06/19
Majd Hasweh
من قبل Majd Hasweh , Online Volunteer HR Moderator , Bayt.com

You can read any book easily no matter its number of pages, as long as the topic is one of your interests.

Enjoy your readings :)

توفيق العبدالله
من قبل توفيق العبدالله , Unit Manager , Cihan Univerity

first may be know how many chapters in the book then determine how many days every chapter need

Best Regard