Which of the following is not a tool or technique of the Perform Quality Control process?

A. Statistical sampling B. Quality audits C. Pareto charts D. Inspection

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/08/15
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: BExplanation: Quality audits are when your company reviews your project to make sure that you are following all of the processes in your company correctly. They are a tool of the Perform Quality Assurance process.