Inspections are also called each of the following except for which one? A. Reviews B. Assessment C. Walk-throughs D. Audits

تم إضافة السؤال من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.
تاريخ النشر: 2018/12/23
Abid Khan
من قبل Abid Khan , Planning Engineer , Masadar for Services W.L.L

B. Assessment

Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

Out of four options, answer D is the correct option.

Zakir Muhammed
من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.

Inspections are also called Audits....