HOW CAN I USE AUTOCAD LAND DESKTOP IN BRIDGE DESIGN?

BRIDGE DESIGN

تم إضافة السؤال من قبل محمد محمود عبد الحميد عثمان , CONSULTANT CIVIL ENGINEER ( ROAD CONSTRUCTION) , CONTRACTOR OFFICE IN ELFAYOUM CITY
محمد محمود عبد الحميد عثمان
من قبل محمد محمود عبد الحميد عثمان , CONSULTANT CIVIL ENGINEER ( ROAD CONSTRUCTION) , CONTRACTOR OFFICE IN ELFAYOUM CITY

FIRST WE HAVE TO DO THE SURVEY WORK BY USING GPS STATION AND PICK AT LEAST TWO CONTROL POINT AND THESE TWO POINTS WILL CONTROL ALL SITE SECOND WE BEGIN TO MAKE SURVEY WORK BY USING TOTAL SATAION AND PUT THE COORDINATES WHICH WE HAVE IN TWO CONTROL POINTS SO WE CAN GET THE EXACT SURVEY WITH MINIMUM ERRORS THIRD WE TAKE POINTS (XYZ) OUTPUT AND PUT IT IN AUTOCAD LAND AND WE HAVE TO MAKE FULL SURVEY WITH LOCATION SITE DETAILS ( ROADS, STREETS, SIGNS, ETC) AND LOCATE THESE DETAILS IN SURVEY AND MAKE A CONTOUR MAP WE HAVE TO LOCATE THE BRIDGE CENTERLINE AND THE TWO EDGES OF THE BRIDGE IN OUR MAP DETAILS WE HAVE TO DRAW A PROFILE FOR THE CENTERLINE OF THE BRIDGE AND FOR THE LEFT AND RIGHT BRIDGE WE BEGIN TO DRAW CROSS SECTIONS BRIDGES IN CENTERLINE PROFILE AND LEFT AND RIGHT EDGE PROFILE OF THE BRIDGE THE THE AUTOCAD LAND WILL GIVE ME EXACTLY THE (XYZ) LOCATION OF THE CENTERLINE AND LEFT BRIDGE EDGE AND RIGHT BRIDGE EDGE END MOHAMED MAHMOUD

Samar A. Taha
من قبل Samar A. Taha , Master Student , Faculty of engineering,Mansoura University

There are a lot of vedios about this program on youtube