Do you evaluate the impact and effectiveness of you training programs? Do they meet & improve the business KPI?

Kirkpatrick4 Levels of Evaluation

تم إضافة السؤال من قبل Debashis Bose , Learning and Development Consultant , Emirates Airlines Dubai
تاريخ النشر: 2019/02/09
mark Habeb
من قبل mark Habeb , مدير عام مطعم برجر كنج , الحميضي للمواد الغذائيه

Yes , they meet the requirements to achieve the target by right training