In java how every class is inheriting from Object class without using extends keyword? How can we implement our on java class in the same way?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Naseem , Associate Software Engineer , Decision Resources Group
تاريخ النشر: 2019/02/26
Younes LABIOD
من قبل Younes LABIOD , Software Developer , Precision Industries

Yes it is possible to inherit a class without using extends keyword in Java. For eg in the anonymous classes , such as

Foo foo = new Foo(){ // some method implemented in here. };

Which can extend a class without extends.