Which of following components of the .NET framework provide an extensible set of classes that can be used by any .NET compliant programming language?

A. .NET class libraries B. Common Language Runtime C. Common Language Infrastructure D. Component Object Model E. Common Type System

تم إضافة السؤال من قبل Mohannad Bakbouk , Full Stack Web Developer , Almohtaseb
تاريخ النشر: 2016/10/26
mohamed fahmy
من قبل mohamed fahmy , Associate Architect , Cegedim

A. .NET class libraries                                    .