What is the average starting salary for Engineers in the UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Alia Hassan , Head of Human Resources , Al Hurreyah for consulting
تاريخ النشر: 2019/04/07
Leen Adam
من قبل Leen Adam , Human Resources HR Representative (HR Representative) , Al Teeloni

The Average Salaries in United Arab Emirates 2019 for Engineering is 16,306 AED per month