All of the following are types of strategies that one can use to deal with risks with upside opportunity EXCEPT: ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/06/12
Tahir Hamid
من قبل Tahir Hamid , Management Operation Analyst , Citi Bank

It is Option - B -- Transfer

Elsadig Yahia Elnur Ahmed
من قبل Elsadig Yahia Elnur Ahmed , Civil Road Engineer , Euro Consult For Engineering Consultancy

B.Transfer

strategy for negative risk

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. Transfer ----------------------