تطورت المحاسبة على مدار السنوات ،تتوقع فى السنوات القادمة مع تطور البرامج المحاسبية ما توقعاتكم لمدي إحتياج الشركات لعدد أقل من المحاسبين؟

العلاقة بين تطور البرامج المحاسبية وعدد العاملين بالإدارة المالية

تم إضافة السؤال من قبل أحمد طلعت سليمان , Accounting Manager , Imtiyaz Holding Company
تاريخ النشر: 2019/11/06
Ali Ali
من قبل Ali Ali , technical support , HadafSolution

استكمالا لطريق طويل من التحديثات والاصدارات المتطورة من مجموعة برامج Accflex ERP النهارده متاح برامج Accflex Smart Business (الحسابات العامة – الاصول الثابتة – مراكز التكلفة) بنظام الاشتراك الشهري Subscription مش محتاج تدفع ارقام كبيرة لو انت شركة ناشئة او متوسطة. البرامج بتشتغل علي المتصفح وبتدعم الموبيل تقدر تتابع شغلك من اي مكان. مع اقوي انظمة الحسابات Accflex smart Business هتقدر تستخرج ميزانيات شركتك وارباحك باشتراك شهري بسيط وكمان تقدر تجرب البرامج المحاسبية مجانا لمده شهر قبل الاشتراك. وقريبا هيكون متاح برامج شئون العاملين والحضور والانصراف ونظام تقييم الاداء المتطور مع تطبيق الخدمة الذاتية للموظفين بافضل سعر اشتراك شهري مهما كانت حجم شركتك هتقدر تتابع اداء الموظفين … تابعونا ð https://subscription.cloud.accflex.com/

Mohmed Mustafa ِAbdalgader
من قبل Mohmed Mustafa ِAbdalgader , الادارة المالية , م افق الوسام

باختصار لاغنى عن العنصر البشرى ذو الخبرة الكبيرة...فى مجال المحاسبة والمراجعة المالية والمراجعة الداخلية مهما تطورت البرامج المحاسبية الآلية.....والله الموفق """"

 محمدمصطفى عبدالقادر/مراجع مالى/00966562860517