3. Why is job analysis the foundation of many other HR activities? Explain your reasons

تم إضافة السؤال من قبل ADDIS EJIGU , HR Manager , Agency for government houses in ETHIOPIA
تاريخ النشر: 2020/06/16
Fikadu Zegeye
من قبل Fikadu Zegeye

Why is job analysis the foundation of many other HR activities? Explain your reasons

Ahsan Ul haq
من قبل Ahsan Ul haq , Assistant personal seceratry , Govt of Pakistan food security and research

Basic Rules and Fundamentals of HRM