Can you do a stroke line using marquee tool in photoshop? and how?

تم إضافة السؤال من قبل Jayson Aglubat , Graphic Designer/Information Technology , Local Government
تاريخ النشر: 2013/11/09
Muhammad Ali Faisal
من قبل Muhammad Ali Faisal , Lead Artist , OZI Technology

Its very simple. Draw from marquee tool and from the "Edit" menu choose "Stroke" command. And if you want to fill the marquee selection area for this you can choose "Fill". Hope it will help.