How do you deal with picky boss and tight deadline?

تم إضافة السؤال من قبل suleman anjum , Accounts and Finance Executive , Paksolarcells Pvt. ltd
تاريخ النشر: 2014/01/08
Mohammed Hayat Ahmed
من قبل Mohammed Hayat Ahmed , Team Lead-IT DataCenter Operations , Confidential

1)Through Proper Time Management,2)By Improving Efficiency3)UsingSoft Skills4)By Understanding the exact nature of your Boss4)By winning his Confidence.5)Using Diplomacy...Etc