I want to do a Master's degree in facilities engineering, What do you recommend?

تم إضافة السؤال من قبل Nasser Khan , manager , Godrej Group
تاريخ النشر: 2013/06/09
Sumit Sharma
من قبل Sumit Sharma , Project Engineer , Prime Projects International Contracting LLC

I would strongly recommend as the market for facilities management is growing.

Subhash Vettal
من قبل Subhash Vettal , Mechanical MEP Engineer , Morganti GCC

yes go ahead if future there is wide scope in facilities management