Which of the following is NOT an example of intangible assets?

A) Franchise rights B) Goodwill C) Patents D) Land

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Owais Syed , Credit Control Manager , Al Khair Trading Co. LTD
تاريخ النشر: 2013/06/10
mohamed mahmoud sobhy
من قبل mohamed mahmoud sobhy , Senior Accountant , Fujairah Natural Resources Corporation

sure land

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Land

Mohd Shariff Ismail
من قبل Mohd Shariff Ismail , Head Finance , Asia Freight Rail Sdn Bhd

Land is a fixed asset