Which of the following is NOT an example of intangible assets?

A) Franchise rights B) Goodwill C) Patents D) Land

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Owais Syed , Credit Control Manager , Al Khair Trading Co. LTD
Youssuf Ragab
من قبل Youssuf Ragab , Tours Coordinator , Zuvar Travel & Tourism

D) Land

KRISHNENDU GIREESH
من قبل KRISHNENDU GIREESH , Accountant , YOUSUF A. WAHAB AL HAWAJ & SONS CO. W.L.L

land