How can you improve your spoken English language? Many pople knows how to write and read but they face a problem in speaking.

تم إضافة السؤال من قبل Badryah Albogami , مراقبة عمليات GPRS , الشركة السعودية الخليجية لحماية البيئة
تاريخ النشر: 2013/06/11
Badryah Albogami
من قبل Badryah Albogami , مراقبة عمليات GPRS , الشركة السعودية الخليجية لحماية البيئة

Sorry wrong lace to post such question.