ماذا افعل لو تم اساءة العميل لموظف خدمة العملاء ؟

تم إضافة السؤال من قبل aya mohamed
تاريخ النشر: 2014/02/23

- ضبط النفس وطول البال و المرونة  اهم صفه من صفات موظفين خدمة العملاء

- الاساءة من عميل هي ليست بالامر الشخصي فاذا وضع الموظف هذه المعلومة نصب اعينه اكيد ح يعرف يتعامل مع العميل بشكل سليم

هذا شئ متوقع انا شخصيا قام احد العملاء بشتمي بعدما شتم موظف آخر يعمل.معي دائما اقول الحمدلله أن منطقة الكاش سليمة ومنطقة خدمةالعملاء بدون شكاوى من هذا النوع شعاري دائما انا لا أمثل نفسي و الغضب وردة الفعل ليست من مهام عملي

Dhafer Al-Qarni
من قبل Dhafer Al-Qarni , HR Manager , AlSharq Flexible Backaging Factory

العميل عنصر اساسي في خدمة العملاء، تقدم له الخدمة المميزة تمتص انفعالاته في النهاية ........ لابد ان لا ينتهي الأمر للعميل المتضايق إلا بالرضى واحتوائه وعدم خسرانه.

فل نعي بأن خدمة العملاء هي وسيلة من وسائل الدعاية والإعلان وانتشار السمعه الغير مباشرة من قبل تناقل العميل للايجابيات في تقديم الخدمة المميزة.

Mahmoud gamal ahmed abdelkader
من قبل Mahmoud gamal ahmed abdelkader , Auto Parts Sales Expert , SMG Engineering Automotive co.

بتحصل كتير انك تقابل عميل ليه مشكله متحلتش  بسببه او بسبب نظام العمل او اي حاجه ولو تطور الامر انه شتمك او سبك او او

متردش عليه غير بشكرا ده من ذوق واخلاق حضرتك وتنهي معاه الموقف فورا ولو امكن سيب مكتبك وامشي ثواني

بعد كده لو مهداش واتكلم بالراحه ارفض خدمته ورسله علي مديرك المباشر يتعامل معاه

حاتم نصر
من قبل حاتم نصر , مدير الفرق الفنية بقصر ثقافة الأنفوشي , وزارة الثقافة المصرية

احاول البحث عن المشكلة التى ادات الى تصرف العميل بهذا الشكل واتحلى بالصبر واقوم بعرض جديد له يشد انتباهه او احاول ان اتكلم معه فى شىء مميز عن الخدمات التى تقدمها شركتى .

khaled mohamed elsyed mabrouk mohamed
من قبل khaled mohamed elsyed mabrouk mohamed , اخصائي تسويق , جولدن ساندس

الاستماع الجيد للعميل مع محاول معرفه سبب تعصبه وتقديم الحل المناسب في شكل معلومات كامله والتحدث مع العميل ع انه صاحب حق

Mohamed abdelsalam shabrawi
من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company

أستعين بصديق أخر ليشارك العميل الحوار وأنسحب أنا موظف خدمة العملاء من المشهد