Before becoming social media professional you must've been a fervent social media user? What are your top-5 favourite social media sites of all times?

Feel free to list your top-10 or top-20, including all types of social interacting websites. Also, free free to go back a couple of years & bring old memories to life! :-)

تم إضافة السؤال من قبل Khatim Abbas Seed , BUSINESS CONSULTANT , Google
تاريخ النشر: 2014/03/13
Stoil Zhelyazkov
من قبل Stoil Zhelyazkov , Marketing Manager , Self Employed

Facebook

Twitter

Google+

Myspace

Friendster

Hi5

Bebo

LinckedIn

Netlog

These to me are top ranked, and have a lot to offer.

Lesley Anne Tampoc
من قبل Lesley Anne Tampoc , Teaching and Learning Assistant , Brighton College Al Ain

1.FACEBOOK

2.TWITTER

3.FRIENDSTER

4.MULTIPLY

i THINK THIS IS JUST WHAT I'M USING BEFORE AND PRESENTLY

Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Graphic Designer/Information Technology , Local Government

FACEBOOK

LINKEDIN

PEOPLE @ BAYT

BEHANCE.NET

PHOTOSHOP CREATIVE

ADVANCED PHOTOSHOP

FLICKR

TWITTER

GOOGLE

PINTEREST

WAYN

NATIONAL GEOGRAPHIC

DEVIANTART

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

fbook, twitter, utube,linken,google+

arun kumar
من قبل arun kumar , Assistant Professor , MAHARISHI MARKANDESHWAR UNIVERSITY, MULLANA

www.facebook.com, www.wayn.com, www.twitter.com, (لقد تم حذف الرابط بسبب انتهاكه لسياسة الموقع. يرجى التواصل مع قسم الدعم لمزيد من المعلومات.), www.orkut.com

Mohammad Abo Al-Afiya
من قبل Mohammad Abo Al-Afiya , Technical Engineer in Project Management Department , Art Bright

Facebook

Hi5

Yahoo

msn