What is the best way of tracking annual vacations of people going from different regions kingdom wide..!!?

تم إضافة السؤال من قبل Rajendra Prasad Komakula , Assistant Manager HR , Paradise Food Court Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2014/03/31
Liya Tekle
من قبل Liya Tekle , Document Controller , SENET Service International LLC.- BIsh

Checking their passport pages if there is a stamp of the immigration.