Being a Social Media Evangelist, do you want to engage most of your time with Goal Setting based Social Network?

If Yes, what would be the factors? Name Any one which you use?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Waqas Saghir , Independent Digital Marketing Consultant , Brainy Bulls
تاريخ النشر: 2013/01/23
Jok Delta
من قبل Jok Delta

Yes Of course I want to engage most of my time with Goal setting based social Network