Trend Analysis helps comparing performance of a firm?

<p><strong>(a)With other firms,</strong></p> <p><strong>(b)Over a period of firm,</strong></p> <p><strong>(c)With other industries,</strong></p> <p><strong>(d) None of the above.</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/20
MOHAMMED NASSER
من قبل MOHAMMED NASSER , رئيس تنفيذي , محاسبة ومراجعة

(b) Over a period of firm, Useful    questions    with    multiple     options     thank    you