"Job related Stress indicates the reactions of employees to new or threatening factors in their workplace" agree / disagree?

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2015/01/06
Doha Shawki
من قبل Doha Shawki , Independent Organizational Development & Human Resource Consultant , Datum International Data Systems

Agree ... threatening or inconvenient

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

yes............... IT IS SO , KRISHNA ,,,, BUT MANY PEOPLE DO KNOW THE ART TO PRETEND .....

Mohd Asif Ansari
من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.

Agree sir

AHMED IMRUL KAYES
من قبل AHMED IMRUL KAYES , Senior Consultant , HR Bangladesh Ltd.

To some extent.

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Agree to a certain extent.

I agree

Necessary to provide safety and security factors

Until you feel alive

What is happening in my country's largest guide

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

Of course i agree. Thanks

Ali mohamed Refaa
من قبل Ali mohamed Refaa , مترجم إيطالى , الإسلام الحق

i agree