The endorsement is likely to be particularly effective if celebrity Jamie Oliver is seen by large numbers of the company's target market as:

a) A primary reference group

b) A tertiary reference group

c) A secondary reference group

d) A non-reference group

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/02/26
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

c) A secondary reference group

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer option c) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

the right answer is "The secondary reference group"

hassan younis
من قبل hassan younis , مهندس , جهاز استثمار مياه النهر الصناعي

I don't know exactly ,but my answer is  C

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

 .........MY answer  is   C

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

My answer will be ================ c)