Leaders don't play loose with the truth; Leaders lead from a position of unquestioned honesty. Do you agree with this or have different views?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/07/05
Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Integrity and truthfulness is the highest order that a leader can maintain to succeed.