If an Engineer is using QA/QC ( ISO ) procedures at expert level then can he/she work as QA/QC internationally without having QA/QC certification ?

تم إضافة السؤال من قبل Registered Engineer Adnan Ibrahim , Architecture Instructor , Uni-tech College of Management & Technology
تاريخ النشر: 2015/08/24
abdul khalique
من قبل abdul khalique , Director and Senior Quality Consultant , IQMC PTE LTD - Singapore

No....He need certification