كيف يتم تنظيف البول اوالدم عند التحاليل لدى متعاطي المخدرات؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdulfattah Hussein Saleh Zolait , Head of the laboratory , The Ministry of Public Health and Population
تاريخ النشر: 2013/09/13
Nabil Hijazi
من قبل Nabil Hijazi , Director , Biocell Lab

There is a product called quick fix, and if your not being watched up close and personal it works every time, It is synthetic urine, has all the minerals and ph of urine but is good for over a year and only cost about $40. The bottle comes with a heat strip and a hand warmer to keep temperature up

Mohamed  shaheen
من قبل Mohamed shaheen , مدرس كلينيكال باثولوجي , كلية الطب جامعة الأزهر

لم افهم السؤال فعلا برجاء التوضيح اكثر قليلا