Transactions are initially recorded in which of the following?

Transactions are initially recorded in which of the following? A Books of first entry C Books of prime entry B Books of ledger entry D Books of financial entry

تم إضافة السؤال من قبل Md Jiyaul Abdula , Senior Project Accountant , Gate City Trading and Contracting
تاريخ النشر: 2013/09/27
Rajababu Yadav
من قبل Rajababu Yadav , Filling Clerk , National Prawn company

B.Books of ledger entry