How to connect 2 different ip networks with different subnets on Linksys WRT1900 AC Router?

تم إضافة السؤال من قبل Viki Dcunha , IT Support Engineer , Griffin Nagda & Co
تاريخ النشر: 2017/06/03
Imrankhan kp
من قبل Imrankhan kp , IT Engineer , ALLDAY MINIMART LLC (RETAIL ,FMCG)

May have a possiblity of having two different routers with different ip connected to one router via lan port with dhcp configuration on two routers can idefify all networks because the wan gateway will be the main router ip