How can i prohibit someone from setting a static IP in my network subnet ?

تم إضافة السؤال من قبل Alaa Hassan Khallaf Sherif , vSphere and System Administrator , EGMI “Egyptian Group for Manufacturing Investments ” (Ceramica Prima )
تاريخ النشر: 2014/01/31
Saqib Mehmood
من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group

Restict their rights so that they won't be able to make any changes with their user name

Qaiser Ajaz
من قبل Qaiser Ajaz , IT System& Network Administrator , SAE University

Give them the user rights only or you can make it done with the group policy.

Tariq Ali
من قبل Tariq Ali , Deputy Manager IT , Kohat Cement Company Limited

Through User rights and group policy of domain