Is there any job opportunity as laundry in charge including my experience in U.A.E ?

I was a laundry in charge worked with two company at hotel and hospitalaty servers

تم إضافة السؤال من قبل Amal Rohitha , Laundry Attendant , Golden Tulip Al Jazira Hotel & Resor
تاريخ النشر: 2018/06/29
Amal Rohitha
من قبل Amal Rohitha , Laundry Attendant , Golden Tulip Al Jazira Hotel & Resor

How can I find the company to get job opportunity with my 9 years experience as laundry in charge in U .A .E?