ما هو الفرق بين تسعير المخزون وتقييم المخزون؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Essam , Supervisor of the indirect tax department , مكتب فهد عبدالله القاسم للمراجعة وتدقيق الحسابات
تاريخ النشر: 2022/09/09
Nazar Thekkath Valappil
من قبل Nazar Thekkath Valappil , Finance Manager , Al Aziziya International Real Estate Co

It's simple...

Stock price = Total Cost + Required margin (or markup)

Stock valuation = Assessing the value of the stock at the end of a period. (here value will be the total cost incurred on procurring the stock in the store)