How is the microhmmeter operation performed?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Mohammed , Technical Manager , Optimum Engineering and Trading Company
تاريخ النشر: 2013/11/23
Mahmoud Mohammed
من قبل Mahmoud Mohammed , Technical Manager , Optimum Engineering and Trading Company

The Microhmmeter operates by bridge theory by which it applys defined current value then measure applied voltage on UUT "unit under test" so it will apply ohms law R=(V/I). by this way it can measure any resistance value.