ماهي بنود معادلة الإستثمار للشركات والوكلاء ؟ وكيفية حسابها ؟ وماهي الإنحرافات المتوقعه ؟

تم إضافة السؤال من قبل Tarek Abdelbaset , محاسب توكيل محافظة الأقصر , Harvset Foods
تاريخ النشر: 2014/01/03

لم اسمع من قبل عن معادله الاستثمار وملاحظ ان اليومين دول بتجيلى اسئله غريبه لم اسمع عنها من قبل ولا اعلم ايه الموضوع ده .

ارجو ان تكون الاسئله علميه وفى اى مجال من المهنه لا يوجد مشكله .

Amr Yehia
من قبل Amr Yehia , محاسب , البسمة للمقاولات

تتكون معادله الاستثمار من الاتى ( قيمة المخزون + النقدية بالخزينة + المديونية بالسوق + مستحقات التوكيل لدى الشركة )

Tarek Abdelbaset
من قبل Tarek Abdelbaset , محاسب توكيل محافظة الأقصر , Harvset Foods

السؤال علميمعادلة الإستثمار موجود بأي شركه لها توكيلاتوهي تبين الإنحراف الموجود بالتوكيل