what are the basic elements of a digital communication System?

تم إضافة السؤال من قبل Nadia Saleh , Senior Service Dilevery Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/12
هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

1 -Sender or Source.
2- Rceiver or Distination.
3- Transmission Meduim.
4- Information or Data to send.

Abdelrahman Heikal
من قبل Abdelrahman Heikal , Engineer , Work in Misr Integrated Service company

Information sourcee --->Source encoder--------> Channel encoder----->Digital Modulation ----->Channel---->Digital Demodulation ---->Channel Decoder ---->Source Decoder---->Output Transducer

Mustafa Mohammed Sultan ali
من قبل Mustafa Mohammed Sultan ali , Engineer , saudi delta group

1.Information source

2.channle

3.coding &modulation

4.destination