What should be included in a Bug Report in Software testing sessions?

تم إضافة السؤال من قبل Henock Seifu Shawel , Web Applications Testing Consultant , Africom Technologies
تاريخ النشر: 2014/03/31

To know wat are bugs fixed,inordered to reduce those kind of bugs in future

Anand Amala Selvaraj M R
من قبل Anand Amala Selvaraj M R , IT Project Manager , DELL International Services Private Limited

1) Defect Number

2) Project Number/Name

3) Test Stage

4) Other related reports

5) Brief Description

6) Impact Assessment

7) Priority

8) Severity

9) Detailed description

10) Impact on testing

11) Evidence attachment