برأيك, ما هي أفضل طريقة لاقناع صاحب العمل لمؤهلاتك للوظيفة خاصة اذا كنت حديث التخرج ؟

What is the best way to improve that you are the most one who is suitable for career vacancy, specially if you are fresh graduated job seeker ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Ali Ibrahim Barghouth , HVAC Application Engineer , Petra Engineering Industries Company
تاريخ النشر: 2014/04/28
Rania Salama
من قبل Rania Salama , IT Manager , Sadat university

التوكل على الله ثم الثقة فى النفس ووجود الاساسيات الخاصة بالوظيفة التى تريد العمل بها

Mohammed Abdulkhalik Abdullah
من قبل Mohammed Abdulkhalik Abdullah , Data Center Operation & Virtualization Engineer- Team Leader at Ministry of Communications and Infor , وزارة الاتصالات وتكنولوجيا المعلومات

بص يا اخي نصحتي ليك ....عايز تقبل في اي شغلانه وتطلع من الانترفيو كسبان .......لا تتردد ولا تخف ...ولو سألك في اي حاجة ان مش عارفها اوعي تفتي لانه طالما سألك فهو عارف الاجابة بتاعتها فهتتفقس وهيبقي شكلك مش لطيف فقط قوله االاجابة مش حاضراني دلوقتي ولكن ممكن اتعلمها ياعني ...متفتيش وايضا متقولش معرفش ...وايضا اوعي تجوووود اوعي يسأل سؤال اجابته سطر تقولة صفحة لان كده انت بتفتح علي نفسك باب جهنم من الاسئلة لسببين الاول انك ممكن وانت بتجود تقول معلومة انت مش عارفها جامد يقوم هو لقطها وسألك فيها وبكده بدل ما كنت عارف بقيت مش عارف تاني حاجة ساعات كتير اللي بيسألك مبيكونش عاوز غير رد مختصر فأول ما تجود بيحس انك بتتمنظر بالمعلومة يقوم عصرك ....اتبع التعليمت دي عن خبرة وربنا يوفقك ..