هل في يوم من الايام ربنا يوفقني واكون رجل مهم في البلد واكون عادل ومحبوب من اللى اقل واصغر منى؟

تم إضافة السؤال من قبل AbdEl-Moniem Talaat Abu Sharkh Ghanem , منظم برامج سياحية ومرشد سياحي , الالفنتين للسياحة
تاريخ النشر: 2014/04/30
ousama alabbouch alawak
من قبل ousama alabbouch alawak , medical tests , Hospital C.Q Hermanos Ameijeiras In Laboratory tests and Institute of Languages

غير اول كلمه من سؤالك و ضع كلمه انشاءالله

Anass Elyouncha
من قبل Anass Elyouncha

لابد للنجاح و ان يكون امل وطموح

Mohamed Zeeneldin
من قبل Mohamed Zeeneldin , مترجم حر , مترجم حر

لابد للنجاح الحزم دون قسوة والبشاشة دون ميوعة. الإنسانية تحكم التصرفات وتنظمها قوانين ولوائح العمل.

هشام محمد مدحت شعبان ابو اسماعيل ابو اسماعيل
من قبل هشام محمد مدحت شعبان ابو اسماعيل ابو اسماعيل , مدير التسويق , المهندس الدولية للتقاوي

اكيد طبعا لازم يوكن في امل وطموح ولازم يكون في عزميه واسرار عشان اوصل لهدفي